• UNIFI

   NA VIŠE OD 500.000 LOKACIJA U REGIONU!

   JEDINSTVENA WI-FI MREŽA

   BESPLATAN INTERNET I AUTOMATSKO POVEZIVANJE ŠIROM SRBIJE, SLOVENIJE,
   BOSNE I HERCEGOVINE I MAKEDONIJE.

   ŠTA JE UNIFI MREŽA?

   Više nema potrebe da uvek iznova tražite i unosite korisničko ime i lozinku kada hoćete da se povežete na Wi-Fi van kuće ili da plaćate 3G internet! Povežite se samo jednom na UNIFI i bićete automatski konektovani svaki put kad se nađete na nekoj od UNIFI lokacija.

   Postujte, tvitujte, surfujte, igrajte igrice ili gledajte omiljenu seriju na EON-u kad god se nađete u dometu UNIFI mreže, besplatno i sa automatskim povezivanjem.

   GDE JE DOSTUPAN?

   Koristite UNIFI mrežu na više od 500.000 lokacija širom Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Možete gledati utakmicu u Beogradskoj areni ili piti kafu u Strahinjića bana, šetati se Trgom slobode u Zrenjaninu ili šetalištem u Vrnjačkoj Banji i imaćete besplatan pristup internetu putem UNIFI mreže.

   Pogledajte mapu dostupnih lokacija, pronađite najbližu lokaciju i najkraći put do nje ili jednostavno napravite mapu vaših omiljenih lokacija na kojima možete koristiti.

    

   Na vašim mobilnim uređajima možete koristiti UNIFI UG aplikaciju koja je dostupna na Google Play Storu i App Storu. Aplikacija je informativnog karaktera i nije neophodna za korišćenje UNIFI mreže.

   APLIKACIJE PREUZMITE BESPLATNO
    

   KAKO SE POVEZUJETE NA UNIFI?

   Brzo i jednostavno. Kad se nađete na nekoj od UNIFI lokacija, potrebno je da na svom uređaju pronađete listu dostupnih mreža i odaberete UNIFI.