• Platiša štedi i vreme i novac!

   02. Avgust 2016.

   Kompanija SBB je prva u Srbiji koja je uvela inovativnu uslugu za sve svoje korisnike - direktno izmirenje Beogrid računa (Direct debit) sa tekućeg računa korisnika i to uz Platišu. Sve što je potrebno jeste da podnesete zahtev za kreiranje ovlašćenja i ne morate više svoje slobodno vreme da trošite čekajući u redovima.

   Ovakav način plaćanja je najzastupljeniji u Evropi i dostupan je svim fizičkim licima u Srbiji, koji su korisnici Beogrid-a. Lako i brzo, nakon popunjavanja ovlašćenja, na bilo kom prodajnom mestu SBB-a, naši agenti u vaše ime prosleđuju ovlašćenje matičnoj banci na overu.

   Platiša je siguran način plaćanja jer je pod kontrolom Udruženja banaka Srbije i poslovnih banaka koje učestvuju u sistemu.* Možete u potpunosti kontrolisati zaduženja svog računa ali i otkazati ovu uslugu u svakom trenutku, u svojoj matičnoj banci.

   Platiša je potpuno besplatan način plaćanja, jer se sve uplate vrše bez provizije.

   Korisnici Platiše svakog meseca imaju uvid u iznos zaduženja. Svakome ko želi dostavljamo račune, a omogućeno je i aktiviranje e-računa, odnosno slanje računa e-mejlom.

   Uz Platišu ne morate svakog meseca da mislite na plaćanje računa. Nakon davanja ovlašćenja, računi će po automatizmu biti izmireni.

   Uz Platišu štedite i vreme i novac!

   *Spisak banaka koje učestvuju u sistemu: UniCredit, Banca Intesa, Raiffeisen banka, Poštanska štedionica, Vojvođanska banka, Komercijalna banka, Alpha banka i Erste banka.

    

   Arhiva

   • Lokacija: / / Platiša štedi i vreme i novac!