• Najnagrađivaniji televizijski kanal u vašim domovima

   29. Decembar 2016.

   Jedan od najnagrađivanijih televizijskih kanala, AMC od sada je dostupan i na Beogridu. Fantastične i napete priče visokobudžetnog filmskog i serijskog programa iza kojih stoji AMC, dostupne su zahvaljujući uspešnoj saradnji sa AMC Networks International.

   Za novogodišnje praznike moći ćete da uživate u popularnim TV serijama, neočekivanim i izazovnim pričama ovog višestruko nagrađivanog TV kanala, koji stoji iza nekih od najgledanijih serija koje ćete moći da gledate - Breaking Bad, Fear the Walking Dead, za Zlatni globus nominovanih Better Call Saul i The Night Manager.

   AMC je jedina produkcija u istoriji televizije koja je četiri godine zaredom osvajala Emi nagrade za najbolju dramsku seriju "Mad Men" i šest od poslednjih sedam nagrada za seriju "Breaking Bad". Pored toga, AMC ima najgledanije dramske serije u istoriji kablovske televizije.

   Milionska publika širom sveta već uveliko prati fantastične priče filmskog i serijskog programa AMC-a, koji će za publiku u regionu i korisnike Beogrida biti dostupan na poziciji 252 (119).

    

   Arhiva

   • Lokacija: / / Najnagrađivaniji televizijski kanal u vašim ...