Vesti, Druga sezona "Ubice mog oca" na novom kanalu TOP od 18.12.

  • Druga sezona "Ubice mog oca" na novom kanalu TOP od 18.12.

   11. Decembar 2017.

   Najpopularnije svetske serije, kao što su Game of Thrones, Narcos ili House of Cards premijerno se prikazuju na kablovskim kanalima ili platformama na kojima beleže kontinuirano rastuće rejtinge i probijaju sve poznate granice gledanosti televizijskog programa.

   Taj trend stigao je i u naš region. United Media (SK, N1, Grand, Cinemania, Fight Channel, iDJ, Lov i ribolov) pokreće novi TOP kanal, koji će godišnje emitovati 2 do 3 premijerne visokobudžetne domaće serije, kao i originalni zabavni program domaće produkcije (dnevni kviz, kulinarski šou itd.) i najgledanije svetske serije. TOP kanal ulazi na velika vrata emitovanjem druge sezone serije koja je tokom prošle godine oborila sve rekorde gledanosti u Srbiji - Ubice mog oca, sa prvom epizodom koja će se emitovati 18.12!

   Pored serije Ubice mog oca, gledaoci će moći da prate i hit serije kao štu su Homeland, Sons of Anarchy, Državni posao, Odmori se, zaslužio si, Bron, Gomorrah, Hell on wheels i mnoga druga iznenađenja.

   TOP kanal biće emitovan u četiri zemlje regiona: u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, za početak na SBB-u, Telemachu, Total TV-u, Beogrid-u, IKOM-u i D3i u osnovnoj ponudi.

    

    

    

    

   Arhiva

   • Lokacija: / / Druga sezona "Ubice mog oca" na novom kanalu TOP ...